image

Bloemen voor bedrijven

Van een boeket of bloemstuk op de ontvangstbalie tot een compleet aangeklede trouwlocatie of kantoorpand; alles kan bij de bloemenkeuken. De bloemenkeuken levert boeketten, bloemstukken en bloemdecoraties aan bedrijven. Stijlvol, sfeervol en op maat.

Ik laat graag voorbeelden van mijn werk zien en bespreek de mogelijkheden voor uw event of locatie.

Met vriendelijke groet,
Elvira Brouwer

Aankleding van bedrijven en evenementen

De bloemenkeuken kleedt graag uw bedrijfsruimtes aan. Een greep uit de mogelijkheden:

Trouwlocatie of feestlocatie

Trouw- en feestlocaties zijn er in alles soorten en maten. Van gemeentehuis tot kapelletje en van hotel tot restaurant. Waar uw klanten ook trouwen of feestvieren: bloemen maken de belevenis nog mooier. De bloemenkeuken verzorgt niet alleen bloemen voor het bruidspaar, maar kleedt graag ook de trouw- en/of feestlocatie aan.

Bedrijfsfeest of kerstfeest

Wat is een bedrijfsfeest of receptie zonder bloemen? Ondenkbaar, wat De bloemenkeuken betreft. Vraag ook eens naar de mogelijkheden om de ontvangsthal, het bedrijfsrestaurant of uw complete kantoorpand in kerstsferen te hullen.

Bloemenabonnement zakelijk

Bloemen zorgen voor sfeer en een welkom gevoel. Wilt u elke week een vers boeket of stijlvol bloemstuk op de ontvangstbalie? Bloemen in de vergaderzaal of directiekamer? Vaasjes op tafel in uw restaurant? De bloemenkeuken zorgt ervoor.

Samenwerkingspartners

De bloemenkeuken werkt samen met professionals zoals weddingplanners en evenementenbureaus en met trouw- en feestlocaties. Ik maak bloemenarrangementen voor hotels, restaurants, trouwkapellen, partycentra enzovoorts. De arrangementen kunnen qua kleur, stijl en prijs gestandaardiseerd worden voor de betreffende locatie. Dan weet u altijd waar u op kunt rekenen. De Bloemen Keuken kleedt ook trouwerijen in de natuur aan, bijvoorbeeld bruiloften in het bos of op het strand.