image

Wat gebeurd er allemaal in de bloemenkeuken?

 

Zoals op de home pagina van de webiste al te lezen is, is dat ik voornamelijk bruidsbloemist ben. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat ik doe!!!

Graag verzorg ik wekelijkse bloemen voor zowel bedrijven als particulieren. Iedere week die blijde gezichten van tevreden klanten die een mooi boeket in vaas vaas in ontvangst nemen, blijft toch een kick! Wil je meer weten over de mogelijkheden van de abonnementen??? Kijk dan snel onder het kopje bedrijven.

 

Ook de Keukengeheimen workshops zijn één van mijn favorieten. Tijdens de Keukengeheimen workshops leer ik in een gezellige middag de kneepjes van het vak, met iedere editie een ander item en seizoen. Kortom, een hele gezellige middag, vaak met veel gezellige dames, die aan het einde van de middag een stuk creatiever de deur uit gaan vol inspiratie.

Wil je meer weten over de Keukengeheimen workshops? Neem dan een kijkje onder het kopje van Keukengeheimen workshops en wie weet sta jij de volgende workshop gezellig in mijn atelier. Ik kijk er naar uit!!!